Skip to main content

Sint Jans Hospice Casembroot

Het hospice

Het Sint Jans Hospice de Casembroot is een warm en gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen hun laatste levensfase kunnen doorbrengen.
Hier wordt 24 uur per dag, high-care zorg geboden door een hecht team van gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen en vrijwilligers. Met het behalen van het Keurmerk Palliatieve Zorg behoren we tot de Associatie van High Care Hospices Nederland.

Zorg

Zorgstroom is verantwoordelijk voor de zorg en de continuïteit in het Hospice. De medewerkers in het hospice geven palliatieve zorg. Daarbij is er aandacht voor lichamelijke, psychische, sociale en levensbeschouwelijke aspecten. De zorg is gericht op het verlichten van lijden en het bieden van kwaliteit en comfort in de laatste fase van het leven. De bewoner en zijn naaste staan hierin centraal.
Keurmerk Palliatieve Zorg

Voor wie?

Het Hospice is toegankelijk voor iedereen. Leeftijd, levensovertuiging of culturele achtergrond spelen hierbij geen rol.
De meeste bewoners verblijven in het Hospice tot het moment van overlijden. Er is echter ook de mogelijkheid voor een tijdelijke opname. Dit kan nodig zijn voor het ontlasten van de naasten of voor de behandeling van wonden, pijn of andere palliatieve problemen.

Vooraanzicht-gebouw1
DSC03835bewerkt-1kl
DSC03836kl
DSC03838kl
DSC03847kl
Gastenboek
Kast-stilteruimte
DSC03872kl
Ronde-tafel
Woonkamer

Klik op een foto voor een vergroting en gebruik de pijltjestoetsen om door de vergrotingen heen te scrollen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Sint Jans hospice Casembroot kunt u kijken op de website van het hospice. Heeft u vragen over de Stichting Vrienden Hospice, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of gebruik maken van de andere gegevens op de contactpagina.